Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський пообіцяв на 30-річчя Незалежності відремонтувати «найдовшу дорогу» Стрий – Покровськ

24 грудня 2020 року президент України Володимир Зеленський пообіцяв на 30-річчя Незалежності відремонтувати «найдовшу дорогу» Стрий – Покровськ. 25 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський пообіцяв побудувати дорогу Стрий – Покровськ у 2021 році (див. джерело №2). Частина дороги М-30, до Ізвариного, недоступна для відновлення.
Не виконано
Сказано 24 грудня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/80ZO95Sql9g?t=473
  • https://ua.interfax.com.ua/news/economic/726358.html
  • https://interfax.com.ua/news/general/785213.html
  • Лист Укравтодору
  • Лист Укравтодору

Результат

У грудні 2021 року в інтерв'ю заступник голови Укравтодору Андрій Івко повідомив, що будівництво траси М-30 Стрий – Ізварине буде завершено на початку 2022 року: «Загалом роботи на трасі М-30 зараз ведуться у восьми областях, і під кінець року незавершеними залишиться приблизно 10-15 км. Так сталося через те, що десь ми зіштовхнулися з магістральними газопроводами, десь затрималися із виконанням робіт, але на початку наступного року все закінчимо. На сьогодні ж дорога готова більш ніж на 95-97%. Особисто я вже проїхався нею і можу сказати, що пересуватися трасою М-30 комфортно. Тому на початку наступного року, як тільки погодні умови дозволять виконувати роботи, вони досить швидко будуть завершені».

У листі Укравтодору теж не було поінформовано про завершення будівельно-ремонтних робіт по всій протяжності «найдовшої дороги» Стрий – Ізварине (М-30).

Враховуючи такий стан справ, обіцянці присвоєно статус «не виконано».