Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв проводити прозорі конкурси на керівні посади з обов'язковою презентацією кандидатів громадськості

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв проводити прозорі конкурси на керівні посади з обов'язковою презентацією кандидатів громадськості.
Не виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • https://youtu.be/rog38GZcLzg

Результат

Станом на 17 червня 2021 року міський голова Роман Клічук не дотримується своєї обіцянки, а саме проводити прозорі конкурси на керівні посади у міськраді. За період перебування Клічука у кріслі мера, призначено 22 керівники департаментів, управлінь, комунальних підприємств. Половина з них належать до партії мера "Єдина Альтернатива". На конкурсах було обрано лише 2 керівники - це Іван Будняк (керівник Центру ім. Миколайчука), Юрій Воронка (директор парку "Жовтневий"). Інших керівників призначали без конкурсів, за співбесідою. ​

"Необхідно виводити комунальні підприємства з кризи. На жаль, мені приходиться приймати такі рішення. Для проведення конкурсу та імплементації конкурсу - пройде мінімум 2 місяці. Це треба чекати", - зазначив у своє виправдання мер (відео).

Оскільки міський голова Роман Клічук призначає на керівників за співбесідою, а не обіцяними прозорими конкурсами з обов'язковою презентацією кандидатів, то публікація отримує статус "не виконано".