Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв у 2021 році створити асоціацію платників податків, як дорадчий орган міської ради

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв у 2021 році створити асоціацію платників податків, як дорадчий орган міської ради.
Виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • https://city.cv.ua/city/committee/plenary/23-zasidannya-vikonavchogo-komitetu-chmr_201
  • Рішення №829/25 виконавчого комітету Чернівецької міськради від 26 жовтня 2021 року

Результат

26 жовтня 2021 року виконком міськради прийняв рішення про створення міської координаційної ради з питань розвитку підприємництва "Асоціація платників податків Чернівецької міської територіальної громади". Відповідно до положення, рада прийматиме участь у розробці комплексних та цільових міських програм з питань розвитку малого та середнього підприємництва; надані рекомендацій щодо розв'язання спірних питань, що виникають у сфері підприємництва, та підготовка рекомендацій щодо їх розв'язання; надані пропозицій щодо удосконалення нормативно-правових актів у сфері малого та середнього підприємництва.

Координаційну раду очолив мер Роман Клічук, членами стали підприємці, представники громадськості, профспілок та міської ради.

Оскільки створено при міськраді координаційну раду з питань розвитку підприємництва "Асоціація платників податків Чернівецької МТГ", яка наділена дорадчими повноваженнями та може впливати на процес створення, коригування та надання рекомендацій, щодо рішень у сфері малого та середнього підприємництва, то обіцянка отримує статус "виконано".