Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв у 2021 році покращити матеріально-технічну базу вищих та професійно-технічних навчальних закладів

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв у 2021 році покращити матеріально-технічну базу вищих та професійно-технічних навчальних закладів.
Не виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • Лист Чернівецької міської ради від 29 жовтня 2021 року
  • https://registry.edbo.gov.ua/university/1798/

Результат

29 жовтня 2021 року Чернівецька міська рада повідомила, що в комунальній власності знаходиться приміщення лише 2 професійно-технічних заклади з 10 - наявних в місті.

У 2021 році кошти виділено лише Вищому художньому училищу, яке знаходиться в комунальному приміщені. Зокрема, виділено 700 тисяч гривень для заміни котла в котельній та цьогоріч планується виділити 676 тисяч гривень для реконструкції газових мереж. Варто зазначити, що даний професійно-технічний навчальний заклад знаходиться у підпорядкуванні Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

Отже, виділено кошти міською владою на ремонт лише одного професійно-технічного навчального закладу, який є у підпорядкуванні облдержадміністрації, проте знаходиться у комунальному приміщені. Про плани до кінця 2021 року покращити матеріально-технічну базу інших професійно-технічні училищ Чернівців - міська рада не зазначає. Враховуючи, що обіцянка дана в множині, що передбачає виконання умов обіцянки у двох та більше об'єктах, то публікація отримує статус "не виконано".