Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв у 2021 році розробити та запровадити програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв у 2021 році розробити та запровадити програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2021-2025 роки.
Не виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • http://chernivtsy.eu/portal/5319-2
  • http://chernivtsy.eu/portal/5319-2
  • https://city.cv.ua/search/documents?q=безпритульними+тваринами&q_location=all&type=all&date_from=04.10.2020&date_to=04.01.2022&number=&status=&sortable=&program=on

Результат

1 червня 2021 року міський голова Роман Клічук видав розпорядження № 259-р "Про створення робочої групи з розробки проєкту Концепції програми поводження з домашніми та безпритульними тваринами". До липня цього року робоча група має надати свої пропозиції щодо концепції, а директор департаменту ЖКГ провести консультації та обговорення з громадськістю.

7 червня 2021 року міський голова Роман Клічук видав розпорядження № 268-р "Щодо реалізації спільного науково-благодійного проєкту з обміну ветеринарним досвідом, а також безкоштовної стерилізації, дезінфекції, вакцинації проти сказу та ідентифікації безпритульних тварин у місті" відповідно до якого спільно з ТОВ "Чотири лапи України" будуть проводитись заходи проєкту з обміну ветеринарним досвідом, а також безкоштовної стерилізації, дезінфекції, вакцинації проти сказу та ідентифікації безпритульних тварин у місті, для проведення операцій і післяопераційної перетримки безпритульних тварин.

Станом на 4 січня 2022 року Концепцію програми поводження з домашніми та безпритульними тваринами в м. Чернівці не затверджено. Проєкт Концепції не оприлюднено на офіційному сайті міськради. Наразі оприлюднене лише рішення мера, щодо створення робочої групи, яка має надати свої пропозиції до проєкту програми. Оскільки у 2021 році не завершено розробку та не затверджено програму регулювання чисельності безпритульних тварин, то обіцянка отримує статус "не виконано".