Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв у 2021 році розробити концепцію паркінгу в місті

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв у 2021 році розробити концепцію паркінгу в місті, яка передбачатиме перехоплюючі парковки, підземні та наземні паркінги, паркомати).
Виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • https://suspilne.media/166686-gvintivki-pistoleti-ta-narkotiki-vdoma-u-dvoh-cernivcan-viavili-sklad-zbroi/
  • http://chernivtsy.eu/portal/rishennya-7-sesiyi-miskoyi-rady-viii-sklykannya-vid-30-chervnya-2021-r

Результат

30 червня 2021 року депутати Чернівецької міськради затвердили концепцію з розвитку паркування. Втілити її планують протягом 4 років. Відповідно до концепції в місті планується створити три зони платної парковки, провести інвентаризацію наявних майданчиків пристосованих для паркування автомобілів, в центральній частині міста створять спеціальні місця для паркування туристичних автобусів обладнані туалетом та інформаційними матеріалами, планується розробити порядок облаштування в житлових масивах на прибудинкових та міжбудинкових територіях нових платних парковок.

У концепції зазначено про зобов'язання міської влади сприяти будівництву наземних та підземних, багаторівневих паркінгів, особливо у центральній частині міста, шляхом залучення інвесторів та за кошти місцевого бюджету. Також створення перехоплюючих та транзитних парковок на в'їздах в місто, обладнання стоянок під потреби електрокарів.

Отже, концепцію з розвитку паркування в місті було розроблено та затверджено міською владою Чернівців, тому обіцянка отримує статус "виконано".