Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв у 2021 році завершити ремонт вулиці Рівненської

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв у 2021 році завершити ремонт вулиці Рівненської.
Не виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/remont-vulici-rivnenskoyi-u-chernivcyah-mozhut-rozpochati-za-10-dniv-73651
  • https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/kapitalniy-remont-rivnenskoyi-chastinu-vulici-povnistyu-perekrito-77137
  • https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/remont-rivnenskoyi-na-dorozi-ukladayut-asfaltobetonnu-osnovu-77041
  • http://www.golos.com.ua/news/148287

Результат

24 грудня 2021 року заступник мера Василь Зазуляк повідомив, що ремонт вулиці Рівненської не завершено. Оскільки ремонт вулиці Рівненської не вдасться завершити до кінця 2021 року, то обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 8 червня 2021 року на вулиці Рівненській триваю підготовчі роботи перед початком ремонту. Під час ремонту там буде виконано повний комплекс робіт - облаштовано пішохідні, велосипедні доріжки, 3 смуги для руху транспорту, замінено відповідні мережі, освітлення. Капітальний ремонт вулиці Рівненської у Чернівцях мав початись 7 червня, проте строки було перенесено через затримку з дозвільною документацією.

Станом на 5 вересня 2021 року розпочато ремонт вулиці Рівненської. Проїзд по дорозі буде закрито до 28 грудня 2021 року.

Станом на 11 вересня 2021 року тривають ремонтні роботи на вулиці Рівненській. Там планується зробити нову каналізаційну систему та водопровідну мережу. Відповідно до проєкту, підрядник гарантує, що тут також з’явиться нове освітлення, тротуари і дві велодоріжки. На усе це планується витратити 45 млн гривень.