Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернівців

Клічук пообіцяв завершити ремонт вулиці Кармелюка у 2021 році

27 листопада 2020 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Роман Клічук у своїй передвиборчій програмі пообіцяв завершити ремонт вулиці Кармелюка у 2021 році.
Не виконано
Сказано 27 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.klichuk.com/?project=plan
  • https://youtu.be/DQzhrSUes4U
  • https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/remont-vulici-karmelyuka-u-chernivcyah-znovu-pochinayut-remont-merezh-73356
  • https://suspilne.media/152953-remont-vulici-karmeluka-v-cernivcah-prodovzili-do-grudna-aka-pricina/
  • https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/remont-vulici-karmelyuka-u-chernivcyah-koli-vidkriyut-proyizd-foto-77904
  • https://promin.cv.ua/2021/12/30/remont-vulytsi-karmeliuka-zavershyty-ne-vstyhly-miska-vlada-provalyla-cherhovu-obitsianku.html

Результат

Станом на 30 грудня 2021 року ремонт вулиці Кармелюка завершити не встигли до кінця року. Строки здачі об'єкта переносили декілька разів. Заступник мера Василь Зазуляк звинуватив в зриві термінів підрядника. З ним розірвуть договір і оштрафували на 1,4 млн гривень. Отже, будуть шукати нового підрядника, тому завершення ремонтних робіт може знову затягнутися.

Оскільки ремонт вулиці Кармелюка не завершено у 2021 році. то обіцянку не виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

29 березня 2021 року міський голова Чернівців Роман Клічук підтвердив свою обіцянку завершити ремонт вулиці Кармелюка.

"З таких великих доріг - це вулиця Кармелюка, яку не закінчили ще минулого року, ми теж її обов'язково закінчимо", - зазначив мер (відео 54:44-54:55).

Станом на 31 травня 2021 року триває ремонт вулиці Кармелюка. Під час робіт було виявлено, що потребують заміни газові мережі та мережі водопостачання.

"На даний момент ми знову повернулись на етап ремонту мереж. Вийшов строк експлуатації. Чомусь на етапі проєктування їх заміна не передбачалась. І хоч як би не хотілось швидко закінчити вулицю, вирішили все робити правильно. Без заміни мереж, не має сенсу капітально ремонтувати дорогу", - повідомив директор департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради.

Станом на 4 серпня 2021 року ремонт вулиці Кармелюка триває, його повністю завершити планують в грудні цьогоріч. Раніше планували завершити усі роботи в серпні, проте термін продовжили через стан мереж, які потрібно повністю замінити.

Станом на 6 жовтня 2021 року триває ремонт вулиці Кармелюка. Наразі там вкладають мережі та облаштовують основу під майбутню дорогу, також паралельно будуть проводитись роботи з ремонту тротуарів.