Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член Комітету з питань бюджету

Кіссе пообіцяв найближчим часом назвати імена тих, хто має зв’язок до фальсифікації виборів в Одеській територіальній виборчій комісії

9 листопада 2020 року народний депутат України Антон Кіссе пообіцяв найближчим часом назвати імена тих, хто має зв’язок до фальсифікації виборів в Одеській територіальній виборчій комісії. "Ми знаємо всіх бенефіціарів партій, які вже розподілили місця в одеському парламенті, домовившись про керівних кріслах. Ми знаємо, кого з керівництва комісії в які кабінети і номера в готелях викликали« поговорити і домовитися ». Ми знаємо ціну питання, яка затьмарила совість, здоровий глузд і законослухняність цих людей. Але ми знаємо й інше: ще ніколи в нашій країні не було такого беззаконня, щоб вибір майже тридцяти тисяч чоловік розміняли на гроші і владу в масштабах однієї області. Скоро ми назвемо всіх цих «героїв» поіменно, ні один бенефіціар не залишиться без своєї хвилини слави! " - зафіксовано в Facebook.
Не виконано
Сказано 9 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/antonkisse/posts/3201566943306227
  • https://www.facebook.com/antonkisse/posts/3208767672586154

Результат

Станом на 15 квітня 2021 року Антон Кіссе публічно не озвучував та не публікував імен тих людей, які мали зв’язок до фальсифікації виборів в Одеській територіальній виборчій комісії. Враховуючи те, що, за словами народного депутата, представники партії "Наш край" мали фактичні та документальні докази цієї фальсифікації, а також попередньо заявлений час на виконання зобов’язання, обіцянка отримує статус "не виконано".

Відповідно до пункту 5.2 регламенту аналітичного порталу "Слово і діло" статус обіцянки може бути змінено у разі, якщо редакції нададуть документально підтвердженні докази виконання заявленого зобов’язання.