Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров пообіцяв надати підтримку проєктам-переможцям, які були представлені на заході для місцевих громад «Безпечні спільноти»

30 жовтня 2020 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що надасть підтримку проєктам-переможцям, які були представлені на заході для місцевих громад «Безпечні спільноти» Hack For Locals 2.0.
Виконано
Сказано 30 жовтня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/222134752583110
  • Лист Міністерства цифрової трансформації України від 15 вересня 2021 року

Результат

Враховуючи те, що станом на середину вересня 2021 року Міністерство цифрової трансформації України надає консультаційну підтримку проєктам-переможцям, які були представлені на заході для місцевих громад «Безпечні спільноти» Hack For Locals 2.0 (проєкти Don'tBurn та Ulight), обіцянка отримала статус «виконано».

Відповідно до листа Мінцифри від 15 вересня 2021 року, в межах заходу для місцевих громад «Безпечні спільноти» Hack For Locals 2.0. міністерство надає консультаційну підтримку проєктам Don'tBurn та Ulight, які знаходяться на етапі реалізації. Також експерти Мінцифри провели тестування та пітчінг вищевказаних проєктів. Міністерство також підготувало аналіз існуючої нормативної бази для проєктів.