Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Федина пообіцяла, що не прийде на ефір до Миколи Вересня, поки той не вибачиться перед нею

30 листопада 2020 року народний депутат України Софія Федина пообіцяла, що не прийде на ефір до Миколи Вересня, поки той не вибачиться перед нею. Федина: "Віктор Великодній питає: "Вересень так і не вибачився?". До речі, мушу сказати, що ні. І, на жаль, ніхто офіційно не вибачився за цю абсолютно не прийнятну ситуацію...На жаль, пан Микола дозволяв собі багато всього в різних ефірах і не хочу більше коментувати, але так, я чекаю вибачень. І до нього на передачу я не прийду, поки не буде принесено вибачень". (відео 12:05 - 13:31) Нагадаємо, що раніше під час ефіру ведучий Микола Вересень звинуватив Софію Федину у брехні, після чого народний депутат покинула студію телеканалу.
Архів
Сказано 30 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=HhoNmtjUh-Y&list=WL&index=13
  • https://detector.media/infospace/article/182590/2020-11-18-narodna-deputatka-fedina-zalishila-studiyu-pryamogo-kanalu-ne-dochekavshis-vibachen-veduchogo-veresnya/
  • https://www.youtube.com/watch?v=Tumzii--SFE&t=287s
  • https://detector.media/community/article/185664/2021-03-10-u-shou-pryamyy-efir-zminylysya-veduchi-dopovneno/
  • https://detector.media/community/article/188248/2021-05-20-mykola-veresen-zbyraietsya-podaty-do-sudu-na-pryamyy-kanal-za-zvilnennya-bez-poyasnen/

Результат

15 грудня 2020 року під час стріму Софія Федина відповіла на запитання глядача стосовно ситуації з Миколою Вереснем. Вона зазначила, що ведучий досі перед нею не вибачився.

Федина: "Станіслав Феб каже, що зараз на "Прямому" передача у Вересня, вас не вистачає. Ну я ще раз нагадаю, Вересень не вибачився. Вересень вирішив залишатися хамом, телеканал, на жаль, не вибачився, навіть не спробували персонально сконтактуватися. Вибачилися лише окремі люди з цього телеканалу, зокрема Тарас Березовець, Даша Щаслива і Марина Аліферова, так так". (відео 1:00:24 - 1:01:00)

Станом на 10 березня 2021 року ЗМІ повідомляють, що у шоу "Прямий ефір" змінилися ведучі. Новими ведучими вечірнього ток-шоу стали Валерій Калниш та Олена Курбанова. Раніше ведучими шоу були Микола Вересень та Світлана Орловська.

Згодом Микола Вересень повідомив, що його було звільнено з телеканалу "Прямий" без пояснень.

Обіцянка переноситься в "архів", оскільки ведучий більше не працює на телеканалі та не веде програми на ньому.