Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Таран пообіцяв до березня 2021 року законодавчо оформити процес розмежування повноважень держорганів у сферах національної безпеки і оборони

19 листопада 2020 року міністр оборони України Андрій Таран пообіцяв до березня 2021 року законодавчо оформити процес розмежування повноважень держорганів у сферах національної безпеки і оборони. «Ми завершимо процес розмежування, законодавчо оформимо – хто за що відповідає, ми плануємо завершити цю роботу аж до березня», – заявив міністр (відео 18:24).
Не виконано
Сказано 19 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/o4RJdfKux2g?t=1104
  • Лист Міноборони

Результат

З листа Міноборони від 15 квітня 2021 року стало відомо, що міністерством розроблено законопроєкт «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань національної безпеки». Триває завершення правової експертизи відповідним департаментом Міноборони. Після експертизи, законопроєкт буде направлено на погодження ЦОВВ та Мін'юсту.

Враховуючи те, що станом на початок березня на рівні Міноборони не була завершена робота щодо напрацювання відповідного законопроєкту, обіцянці присвоєно статус «не виконано».