Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань екологічної політики та природокористування

Шахов пообіцяв зробити депутатський запит задля з'ясування причини, через яку КСУ не повідомили про проведення засідання

2 листопада 2020 року народний депутат України Сергій Шахов пообіцяв зробити депутатський запит задля з'ясування причини, через яку КСУ не повідомили про проведення засідання, на якому було прийнято рішення у справі за поданням 47 народних депутатів України щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень Закону України "Про запобігання корупції", Кримінального кодексу України. "…якщо це вас цікавить, я зроблю запит чому саме Конституційний суд в законний спосіб не повідомив представників сторін в цьому питанні. Безумовно, я це зроблю", - зафіксовано обіцянку депутата на питання про причини КСУ неповідомлення про проведення засідання у відео (36:16).
Не виконано
Сказано 2 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=80jzDi5fj7E&feature=youtu.be&t=2334
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=10&kod8011=20106

Результат

Станом на 6 серпня 2021 року Сергій Шахов зробив 12 депутатських запитів, з яких 8 до Кабміну та 4 до керівників органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Проте жоден із депутатських запитів не стосувався порушеного в ефірі питання.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки парламентар ані зробив відповідний депутатський запит до КСУ, ані прокоментував стан виконання цієї обіцянки.

Відповідно до пункту 5.2 регламенту аналітичного порталу "Слово і діло" статус обіцянки може бути змінено у тому разі, якщо редакції будуть надані документально підтверджені факти виконання зобов'язання.