Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

Геращенко пообіцяла, що фракція "ЄС" буде подавати запити щодо 300% доплати медикам

25 листопада 2020 року народний депутат України Ірина Геращенко пообіцяла, що фракція "Європейська солідарність" буде подавати запити щодо 300% доплати медикам, які працюють з хворими на Covid-19.
Не виконано
Сказано 25 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://eurosolidarity.org/2020/11/25/iryna-gerashhenko-medyky-tak-i-ne-pochaly-otrymuvaty-obiczyani-vladoyu-zelenskogo-kovidni-300-vi-nadbavky/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=10&kod8011=11121
  • Депутатське звернення народних депутатів

Результат

У період з 25 листопада 2020 року по 2 квітня 2021 року ні особисто Іриною Геращенко, ні її колегами з фракції "Європейська солідарність" не було подано депутатських запитів щодо 300% доплати медикам, які працюють з хворими на Covid-19.

До редакції "Слово і діло" народний депутат Ірина Геращенко звернулася та надала депутатське звернення народних депутатів щодо вжиття невідкладних заходів із вирішення актуальних проблем закладів охорони здоров'я, медичних та інших працівників, задіяних у подоланні наслідків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. У зверненні народні депутати вказують щодо доплати до заробітної плати медичним та іншим працівникам, які безпосередньо зайняті на роботах з ліквідації захворювання серед людей на коронавірусну хворобу (COVID-19), у розмірі до 300 відсотків заробітної плати на період карантину.

Однак, обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки попередньо оголошене зобов'язання не було реалізовано. А саме. було обіцяно направлення депутатського запиту, а не звернення.