Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Дубінський пообіцяв збирати підписи та провести позачергову сесію для ухвалення двох законопроектів

20 листопада 2020 року народний депутат України Олександр Дубінський пообіцяв збирати підписи та провести позачергову сесію для ухвалення законопроекту про відміну касових апаратів та пільговому розмитненню авто. "Я буду збирати 150 підписів народних депутатів для того, щоб зібрати позачергову сесію та включити в порядок денний цих сесій..., як про відміну касових апаратів для ФОПів, так і пільговому розмитненню... 150 підписів народних депутатів - позачергова сесія парламенту", - перший фрагмент (відео 27:35-28:20). "№3704, я ж сказав, ми його внесемо у ВР, як невідкладний законопроект через позачергову сесію і 150 підписів народних депутатів", - другий фрагмент (відео 32:05-32:20).
Не виконано
Сказано 20 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=6JG2jg8adZc&feature=youtu.be&t=1928
  • https://dubinsky.pro/news/dubinskiy-iniciiruet-sozyv-vneocherednogo-zasedaniya-rady-dlya-rassmotreniya-zakonoproektov-pod
  • https://t.me/poliakovanton/2570
  • https://t.me/poliakovanton/2570?single

Результат

Олександра Дубінського почав збір підписів для скликання позачергової сесії Верховної Ради. 24 листопада Дубінський направив відповідне звернення голові ВРУ Дмитру Разумкову для видачі підписних листів. Для скликання позачергового засідання, згідно зі ст. 19 закону "Про регламент Верховної Ради України", необхідно 150 підписів народних депутатів. Після того, як вони будуть зібрані, буде призначена точна дата засідання.

Станом на 4 грудня Олександр Дубінський зібрав 66 підписів за проведення позачергової сесії. За інформацією Антона Полякова, інші парламентарі відмовились підписувати це рішення. Станом на січень 2021 року провести сесію не вдалось, депутат дійсно почав збір підписів, однак зібрати позачергову сесію та винести обіцяний законопроект так і не вдалось. Обіцянка отримує статус "не виконано".