Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Секретар Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Палиця пообіцяв виганяти депутатів, які балотувались від партії до місцевих рад та були викриті у незаконних діях

21 жовтня 2020 року народний депутат України Ігор Палиця пообіцяв виганяти депутатів, які балотувались від партії "За майбутнє" до місцевих рад та були викриті у незаконних діях.
У процесі
Сказано 21 жовтня 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.unian.ua/politics/narodniy-deputat-igor-palicya-prezidentu-davno-potribno-bulo-rozignati-uryad-i-perezapustiti-verhovnu-radu-novini-ukrajina-11188280.html
  • https://t.me/Anton_Yatsenko/713
  • https://brovary24.online/partiyu-za-majbutnye-v-brovarah-zlovyly-na-masovomu-pidkupu-vybortsiv/

Результат

12 грудня 2020 року народний депутат України Антон Яценко повідомив, що депутати Паланської ОТГ від політичної партії "За майбутнє" отримали хабар у розмірі 1500 доларів США від Сергія Войченка та інших за їх голос в підтримку кандидата на посаду секретаря Паланської ОТГ Буць Ольги Сергіївни, яка є депутатом від партії "Слуга народу". Сергій Войченко є депутатом Паланської ОТГ від партії "Слуга народу". За словами депутата, Сергій Войченко нецензурно висловлювався, погрожував та силою виштовхнув із залу засідань помічника-консультанта народного депутата Катерину Терещенко. Антон Яценко звернувся до правоохоронних органів щодо вчинених кримінальних правопорушень окремими депутатами.

Антон Яценко є членом депутатської групи "За майбутнє" та лідером Черкаської обласної організації партії. Депутат публічно визнав факт таких дій, а саме хабара та неправомірної поведінки представників партії та вибачився перед виборцями. Редакція продовжує слідкувати за вирішенням конфлікту.

16 грудня 2020 року в приміщенні магазину, що належить Олені Дудар – доньці відомого забудовника та першому номеру в списку партії "За майбутнє" було виявлено близько тисячі продуктових пайків у пакетах брендованих логотипом партії. На місце злочину була викликана поліція, яка буде встановлювати факт підкупу виборців при отриманні ними продуктових пакетів.