Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань економічного розвитку

Кисилевський пообіцяв ініціювати на економічному комітеті звіт віцепрем'єра Стефанишиної щодо стану доступу українських товарів до закупок ЄС

6 листопада 2020 року народний депутат України Дмитро Кисилевський на своїй сторінці у Facebook пообіцяв ініціювати на комітеті ВРУ з питань економічного розвитку звіт віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанишиної щодо стану доступу українських товарів до державних закупок Європейського Союзу.
У процесі
Сказано 6 листопада 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/dmitriy.kisilevskiy.1/posts/3627036650681583
  • http://komprompol.rada.gov.ua/documents/zasidkom9skl/porday9skl/73526.html

Результат

В порядку денному засідання Комітету з питань економічного розвитку на 19 листопада 2020 року в розділі "ІІ. Інше" дійсно є доповідь Стефанішиної О.В. щодо досягнутих домовленостей про доступ українських компаній до ринку державних закупівель Європейського Союзу, укладених договорів щодо постачання українських товарів, робіт та послуг на ринок публічних закупівель ЄС та відмови українським компаніям в участі у тендерах державних закупівель ЄС, а також кількісні та якісні оцінки придбання у рамках державних закупівель в Україні товарів, робіт та послуг походженням з ЄС.

Для з'ясування статусу обіцянки редакція "Слово і діло" відправила запит.