Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Княжицький заявив, що фракція "ЄС" подаватиме поправки до законопроєкту №3576 щодо незаконного видобування корисних копалин

4 листопада 2020 року народний депутат України Микола Княжицький з трибуни Верховної Ради заявив, що фракція "Європейська солідарність" буде подавати поправки до другого читання, які зменшують корупційні ризики в законопроєкті про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за незаконне видобування корисних копалин (№3576). Княжицький: "Тому, в першому читанні, розуміючи важливість цього законопроекту, ми його підтримуємо, але корупційні ризики, на майбутнє, нами через поправки ми будемо наполягати їх зняти у другому читанні" (відео за часом 11:39 - 11:40).
Виконано
Сказано 4 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=nKN6zYm_ZcU
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=69003

Результат

За даними порівняльної таблиці до другого читання законопроєкту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за незаконне видобування корисних копалин (№3576) серед нардепів з фракції "Європейська солідарність" подавав поправки лише народний депутат Микола Княжицький. Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки народний депутат подав 9 поправок до законопроєкту, 5 з яких було враховано, а 2 враховано частково.