Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів

Третьякова пообіцяла підтримати закон про відновлення дії окремих положень Закону України "Про запобігання корупції" та Кримінального кодексу України

2 листопада 2020 року народний депутат України Галина Третьякова пообіцяла підтримати закон №4304 про відновлення дії окремих положень Закону України "Про запобігання корупції" та Кримінального кодексу України. Питання журналіста: "Я правильно розумію, що Ви будете голосувати й за законопроєкт Зеленського, і за законопроєкт Разумкова (№ 4304 – ред.)?" Відповідь: "Я його підписала – законопроєкт Разумкова, і можуть бути ще нормативні документи, які будуть опрацьовані вночі чи завтра". Питання журналіста: "Тобто Ви будете голосувати за два законопроєкти?" Відповідь: "Буду голосувати і за той сценарій, і за інший. Я вважаю, що так і треба робити в різний спосіб для того, щоб подолати ту конституційну кризу й обрати той спосіб, який буде найбільш правовим", – зафіксовано у відео (1:27 – 1:50).
Архів
Сказано 2 листопада 2020 р.

Джерело

  • https://t.me/c/1261833912/6652
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=70586

Результат

4 грудня 2020 року Верховною Радою було прийнято у другому читанні законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення відповідальності за декларування недостовірної інформації та неподання суб'єктом декларування декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування № 4460-д. Він є компромісним, зокрема частково враховує законодавчі інізіативи законопроєкту № 4304.

Обіцянка отримує переноситься в архів.