Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров запевнив, що до кінця 2020 року в рамках онлайн-сервісу "єМалятко" з'явиться послуга оформлення посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї

20 жовтня 2020 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що до кінця 2020 року в рамках онлайн-сервісу "єМалятко" з'явиться послуга оформлення посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї.
Не виконано
Сказано 20 жовтня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/mykhailofedorov.com.ua/posts/219286172867968
  • https://diia.gov.ua/services/yemalyatko
  • Коментар Мінцифри

Результат

Враховуючи те, що станом на кінець 2020 року в рамках онлайн-сервісу "єМалятко" так і не з'явилась послуга оформлення посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім’ї, обіцянка отримала статус "не виконано".

Міністерство цифрової трансформації України офіційно повідомило редакцію, що 10 послуга - оформлення посвідчень батьків та дитини з багатодітної сім'ї - буде доступна наприкінці січня 2021 року. Відтермінування пов'язане з тим, що Міністерство соціальної політики України (саме цей державний орган є надавачем вказаної послуги) не прийняло відповідні нормативно-правові акти, що дозволятимуть надавати послугу онлайн на порталі "Дія". Відтак, воно не залежить від Міністерства цифрової трансформації.