Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Криклій планує до кінця 2020 року - початку 2021 року здійснити повноцінний запуск системи "Smаrt Ticket"

В інтерв'ю опублікованому 6 жовтня 2020 року міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що планує до кінця 2020 року - початку 2021 року здійснити повноцінний запуск системи "Smаrt Ticket" з додатком. Реєстри пільговиків мають бути приєднані до відповідної системи.
Не виконано
Сказано 6 жовтня 2020 р.

Джерело

  • https://biz.liga.net/ekonomika/transport/interview/dorogie-dorogi-zelenskogo-bolshaya-stroyka-na-uz-i-dengi-dlya-rek-intervyu-s-ministrom
  • Лист Міністерства інфраструктури України від 27 січня 2021 року
  • Лист Міністерства інфраструктури України від 31 березня 2021 року

Результат

Враховуючи те, що станом на кінець березня 2021 року до системи "Smаrt Ticket" не було приєднано реєстри пільговиків, не розроблено мобільний додаток, обіцянці присвоєно статус "не виконано".

Відповідно до листа Міністерства інфраструктури України від 27 січня 2021 року, "Smаrt Ticket" запроваджено постановою Кабміну "Про реалізацію експериментального проєкту щодо впровадження послуги з оформлення єдиного електронного квитка" від 29 липня 2020 року № 691 та наразі функціонує в повноцінному режимі. Крім того, за інформацією від ДП "ГЦЦК", яке відповідно до постанови визначене відповідальним виконавцем за впровадження експериментального проєкту, у 2021 році запланована розробка мобільного додатку, який буде оприлюднено по завершенню тестових випробовувань.

Відповідно до листа Міністерства інфраструктури України від 31 березня 2021 року, сервіс з оформлення єдиного електронного квитка "Smаrt Ticket" функціонує повноцінно в межах публічної дослідної експлуатації. Підключення ж до відповідної системи реєстрів пільговиків відповідно до постанови Кабміну "Про реалізацію експериментального проєкту щодо впровадження послуги з оформлення єдиного електронного квитка" від 29 липня 2020 року на стадії реалізації проєкту не передбачалось.

Приєднання реєстрів пільговиків до системи "Smаrt Ticket" буде здійснюватись у разі успішної реалізації проєкту та його впровадження на постійній основі.