Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Президент України
  • Голова Ради національної безпеки і оборони України

Зеленський пообіцяв відкрити офіс Кримської платформи

20 травня 2021 року президент України Володимир Зеленський пообіцяв відкрити офіс Кримської платформи. «Ми нарешті відкриємо офіс, постійно діючої Кримської платформи. Це будуть професійні люди, які щоденно будуть займатись питаннями окупованого Криму», – заявив Зеленський (відео 1:22:42).
Виконано
Сказано 20 травня 2021 р.

Джерело

  • https://youtu.be/R1ZDKbt26UU?t=4962
  • https://www.facebook.com/ppu.gov.ua/posts/1734181380303606
  • https://www.president.gov.ua/documents/3592021-39669?fbclid=IwAR0dKwSw06Z2fjvkKhRdfxwkMAUBgO6x6XToaVIAdJzwil07YLQkAFoX2GU

Результат

13 серпня 2021 року президент Зеленський підписав указ №359/2021. Яким до завдань Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим віднесено надання експертної, консультаційної, інформаційної та іншої підтримки реалізації проєктів та заходів в рамках діяльності Кримської платформи, а також у представництві створюється окремий структурний підрозділ (!), який буде відповідати за забезпечення діяльності Кримської платформи. Представництво відповідатиме за внутрішню роботу Кримської платформи, зокрема: реалізацію окремих заходів деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя; проведення моніторингу та підготовку аналітики щодо ситуації в тимчасово окупованому Криму; формування пропозицій та рішень для органів державної влади України; комунікацію з громадянами України – жителями тимчасово окупованого Криму; роботу з міжнародними партнерами (спільно з МЗС).

Президент Зеленський забезпечив відкриття офісу Кримської платформи, тому обіцянці присвоєно статус «виконано».