Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Секретар Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Палиця пообіцяв, що представники партії "За майбутнє" не будуть брати хабарі та красти

13 жовтня 2020 року народний депутат України та очільник партії "За майбутнє" Ігор Палиця пообіцяв, що представники партії "За майбутнє" не будуть брати хабарі та красти. "На Волині всі знають, що Палиця не краде, не бере хабарі і команда Палиці не бере хабарі і ніколи такого не було за 5 років. І так буде скрізь, де зайде команда "За майбутнє". У Всіх областях ніхто не буде красти, не буде брати хабарі...Оце Палиця і партія "За майбутнє" обіцяє", - заявив він (відео 1:01:35-1:02:20).
Не виконано
Сказано 14 жовтня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=P0C126BfFLk&ab_channel=%D0%A2%D0%A0%D0%9A%D0%90%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81
  • https://t.me/Anton_Yatsenko/713

Результат

12 грудня 2020 року народний депутат України Антон Яценко повідомив, що депутати Паланської ОТГ від політичної партії "За майбутнє" отримали хабар у розмірі 1500 доларів США від Сергія Войченка та інших за їх голос в підтримку кандидата на посаду секретаря Паланської ОТГ Буць Ольги Сергіївни, яка є депутатом від партії "Слуга народу". Сергій Войченко є депутатом Паланської ОТГ від партії "Слуга народу". За словами депутата, Сергій Войченко нецензурно висловлювався, погрожував та силою виштовхнув із залу засідань помічника-консультанта народного депутата Катерину Терещенко. Антон Яценко звернувся до правоохоронних органів щодо вчинених кримінальних правопорушень окремими депутатами.

Антон Яценко є членом депутатської групи "За майбутнє" та лідером Черкаської обласної організації партії. Депутат публічно визнав факт таких дій, а саме хабара та неправомірної поведінки представників партії та вибачився перед виборцями. Обіцянка отримує статус "не виконано" за наявним фактом хабарництва. Редакція продовжить слідкувати за подальшою діяльністю представників партії.