Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Секретар Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Палиця пообіцяв, що депутати "За майбутнє" в обласних радах не допустять сварок з представниками інших сил

22 жовтня 2020 року народний депутат України та очільник політичної партії "За майбутнє" Ігор Палиця пообіцяв, що депутати "За майбутнє" в обласних радах не допустять сварок з представниками інших сил. "Пані Наталя. Там, де ми будем в обласних радах, сварок ніколи не буде. Це я вам даю чесне слово... Там, де буде "За майбутнє" сварок точно ми не дамо робити", - заявив він (відео 2:18:20-2:18:50).
Не виконано
Сказано 22 жовтня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=1ewU_W1tZPU&feature=youtu.be&t=8292&ab_channel=%D0%A2%D0%A1%D0%9D
  • https://www.unian.ua/politics/odeska-oblrada-deputati-pobilisya-na-pershiy-sesiji-foto-video-novini-odesi-11244698.html
  • https://t.me/pavlovskynews/7266
  • https://kh.znaj.ua/354484-hmelnickiy-deputat-labazyuk-vlashtuvav-biyku-z-viborcyami-biki-zavalit-ji-alo-ya-deputat
  • https://prm.ua/biyka-ta-demarsh-u-sumskiy-rayradi-proyshla-persha-sesiia-novoho-sklykannia/

Результат

Оскільки представники партії "За майбутнє" самі були безпосередньо учасниками конфлікту, обіцянка очільника партії щодо належної поведінки її представників, отримує статус "не виконано".

30 листопада 2020 Хмельницькому депутат від партії "За майбутнє" Сергій Лабазюк потрапив у сутичку. Що стало причиною сварки, під час якої навіть викликали поліцію, залишається за кадром.

4 грудня 2020 року тервиборчком Одеської області не зареєстрував депутатами 9 членів "За майбутнє". Тому представники політсили разом з колегами з ОПЗЖ і партії Шарія блокували початок заходу. Переговори ні до чого поки не привели. Були зафіксовані бійки, розбивання меблів, обливання холодною водою.

7 грудня 2020 року у Сумській райраді пройшла перша сесія нового скликання. Між присутніми активістами та депутатами розгорілася бійка, голосування автоматично відклалося. У результаті активісти покинули залу засідань. Не захотіли продовжувати участь у сесії і депутати трьох фракцій: "Батьківщини", "За майбутнє" та "Європейської солідарності".