Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Княжицький заявив, що "Європейська солідарність" забезпечить покарання злочинців у підкупі виборців в Кременчуці

30 вересня 2020 року народний депутат України Микола Княжицький на своїй сторінці у Facebook заявив, що політична партія "Європейська солідарність" забезпечить покарання злочинців у підкупі виборців в Кременчуці. СЛОВО І ДІЛО ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 30 вересня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/mykolakn/posts/10220276355193233
  • Відповідь на запит

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано", оскільки шляхом звернень до правоохоронних органів командою народного депутата щодо порушень виборчого законодавства на виборах в місті Кременчук було відкрито декілька кримінальних проваджень відносно порушників.

Як повідомляє Микола Княжицький у відповіді на запит до нього неодноразово надходили звернення щодо правопорушень виборчого законодавства на місцевих виборах у Кременчуці. Помічники народного депутата опрацьовували інформацію щодо порушень і звертались до правоохоронних органів. Станом на 22 грудня 2020 грудня за фактами порушень відкрито декілька кримінальних проваджень та здійснюється досудове розслідування.