Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Заступник голови комітету з питань аграрної та земельної політики

Рудик пообіцяв, що група "За майбутнє" буде вносити поправки до законопроекту №3628

29 вересня 2020 року народний депутат України Сергій Рудик пообіцяв, що депутатська група "Партія "За майбутнє" буде вносити поправки до законопроекту про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за правопорушення у сфері продажу дітям електронних сигарет і рідин, що використовуються в електронних сигаретах (№3628). Мова йде про поправки щодо збільшення ставки штрафу за продаж електронних сигарет неповнолітнім. Рудик: "Тому колеги, безперечно ми підтримаємо цей законопроект в першому читанні, але до другого читання ми будемо вносити збільшення цієї ставки". (відео за часом 13:50 - 13:51)
Не виконано
Сказано 29 вересня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=vVjrnGMRuQA
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=69099

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки подані поправки не стосуються збільшення ставки штрафу за продаж електронних сигарет неповнолітнім.

Як зазначається у порівняльній таблиці до другого читання даного законопроекту, з депутатської групи "За майбутнє" поправки та пропозиції подав лише народний депутат України Батенко Тарас. Дві подані поправки стосуються заборони продажу та вживання алкогольних напоїв у місцях проведення спортивних змагань за участю дітей.