Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий обіцяє відремонтувати вулицю Пекарську

17 вересня 2020 року міський голова Львова Андрій Садовий, у своїй передвиборчій програмі "Львів 2024", у разі перемоги пообіцяв відремонтувати вулицю Пекарську.
Виконано
Сказано 17 вересня 2020 р.

Джерело

  • https://lviv2020.com.ua/map/2024/17
  • https://www.facebook.com/watch/?v=328116298406006
  • https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/286785-na-vul-pekarskii-tryvaiut-masshtabni-remontni-roboty-2
  • https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/287818-vul-pekarska-proizna

Результат

Станом на 6 вересня 2021 року завершено усі основні роботи з капітального ремонту вулиці Пекарської й тепер дорогу відкрито для руху транспорту. Вартість робіт склала - 109,4 млн гривень. Обіцянку виконано.

Нагадаємо про перебіг подій:

Станом на 12 липня 2021 року на вулиці Пекарській триває капітальний ремонт. Вже завершено всі роботи із заміни інженерних мереж та проводять роботи з благоустрою. Зараз облаштовують тротуари і велодоріжки, а після цього стелитимуть дорожнє покриття. До кінця літа роботи на вул. Пекарській планується завершити.

Проєктом реконструкції вул. Пекарської передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об’єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проєктом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення. Влаштування благоустрою території.