Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Костюк пообіцяв зробити все, щоб пункт бюджету про виділення коштів на залізничний проект Новоград-Волинський - Житомир було прийнято

16 вересня 2020 року народний депутат України Дмитро Костюк пообіцяв зробити все, щоб пункт бюджету про виділення коштів на залізничний проект Новоград-Волинський - Житомир було прийнято.
У процесі
Сказано 16 вересня 2020 р.
Перевіряється

Джерело

  • https://www.facebook.com/DmytroKS/posts/2800746223538873
  • https://youtu.be/8lQMRp5wiLA?t=91

Результат

5 листопада після прийняття постанови про висновки та пропозиції до проекту Закону України про Державний бюджет України на 2021 рік. Дмитро Костюк звернувся до жителів Житомирщини з новиною про фінансування залізничного проекту.

"Хочу розповісти, для земляків, що саме передбачає проект державного бюджету на 2021 рік, для Житомирської області... І в цьому хочу подякувати, зокрема, народному депутату України Ігорю Герасименку, який є представником від Житомира. Нам вдалося досягти, передбачення в бюджеті в топ три інфраструктурних проектів всієї України, електрифікацію залізниці у напрямку Новгород Волинський Житомир. Нарешті, ми зможемо запускати поїзди Інтерсіті, з зупинкою їх в Новограді-Волинському.Також зможемо зняти транспортну блокаду Житомира і зв'язати його залізничним сполученням з двадцятьма обласними центрами України", - повідомив про хід справи нардеп (відео 1:20).