Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр закордонних справ України

Кулеба запевнив, що у всіх консульствах буде запроваджена електронна черга для прийому громадян

12 серпня 2020 року міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив, що у всіх консульствах буде запроваджена електронна черга для прийому громадян. На запитання ведучої щодо практичних дій МЗС в контексті цифровізації внутрішніх процесів міністерства чиновник надав наступну відповідь: "На практиці це означатиме більш зручні сервіси для українських та іноземних громадян, які користуються послугами МЗС. Наприклад, у всіх консульствах буде електронна черга", - сказав Кулеба (відео 25:16-25:43).
Виконано
Сказано 12 серпня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/_Far0szKPdE?t=1516
  • https://lb.ua/society/2020/09/30/467104_ukraina_vvela_elektronnu_chergu.html
  • https://online.mfa.gov.ua/
  • Лист МЗС

Результат

Враховуючи те, що у всіх 116 посольствах та консульствах було запроваджено електронну чергу для громадян, обіцянка отримала статус "виконано".

30 вересня 2020 року міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прозвітував про запровадження в усіх посольствах і консульствах України, які знаходяться за кордоном (!), послуги електронної черги для громадян. "Ми запровадили в усіх закордонних дипломатичних установах України, а це посольства і консульства, електронну чергу. Тепер усі 116 консульств і посольств України мають цей зручний інструмент", - сказав Кулеба.

Слова міністра підтвердили і в листі МЗС для редакції.