Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр культури та інформаційної політики України

Ткаченко пообіцяв найближчим часом презентувати на засіданні уряду план дій щодо відбудови культурних об'єктів

20 серпня 2020 року міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко заявив, що найближчим часом презентує на засіданні уряду план дій щодо відбудови культурних об'єктів.
Виконано
Сказано 20 серпня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/oleksandr.tkachenko.ua/posts/3320138064720439
  • Лист Міністерства культури та інформаційної політики України від 31 грудня 2020 року
  • https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-poryadku-vidbo-a1214
  • https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-planu-zahodiv-s-a84r
  • https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-planu-zahodiv-s-a84r

Результат

Враховуючи те, що у лютому 2021 року на засіданні Кабміну відбулось прийняття плану дій щодо відбудови культурних об'єктів, обіцянка отримала статус "виконано".

Відповідно до листа Міністерства культури та інформаційної політики України від 31 грудня 2020 року, 9 грудня 2020 року Кабмін прийняв постанову № 1214 "Про затвердження Порядку відбору проєктів робіт з реставрації, консервації, ремонту на пам'ятках культурної спадщини, які будуть реалізовані в рамках програми "Велике будівництво", затверджено Порядок відбору проєктів робіт з реставрації, консервації, ремонту на пам'ятках культурної спадщини, які будуть реалізовані в рамках програми "Велике будівництво".

3 лютого 2021 року Кабінет міністрів України прийняв розпорядження № 84-р "Про затвердження плану заходів щодо підтримки сфери культури, охорони культурної спадщини, розвитку креативних індустрій та туризму". Документ містить план заходів щодо охорони, відродження та ефективного використання об'єктів культурної спадщини.