Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків пообіцяв улаштувати у центрі міста підземні сміттєві контейнери

18 вересня 2015 року кандидат на посаду міського голови Івано-Франківська Руслан Марцінків у програмі «Івано-Франківськ - 2020» пообіцяв улаштувати у центральній частині міста підземні сміттєві майданчики.
Не виконано
Сказано 18 вересня 2015 р.

Джерело

  • https://www.slideshare.net/mrbrut/2020-52947651
  • https://typical.if.ua/smittya-pid-zemleyu-u-frankivsku-vstanovili-pidzemni-smitniki

Результат

Міський голова Руслан Марцінків обіцяв облаштувати підземні сміттєві майданчики у центральній частині міста, тобто обіцянка звучить у множині, що передбачає встановлення хоча б декількох підземних сміттєвих майданчиків, проте наразі у місті такий лише 1. Тому обіцянка отримує статус "не виконано".

Нагадаємо перебіг подій:

9 серпня 2019 року відкрито перший підземний контейнерний майданчик у Івано-Франківську. Знаходиться вона на вулиці Грушевського, позаду стоматкорпусу. Також у майданчик вмонтовані спеціальні датчики наповнюваності Таким чином, перевізнику приходитиме повідомлення, коли необхідно вивозити сміття. Наразі контейнери - для змішаних відходів. Але коли перевізник налагодить роботу з сортуванням, буде роздільне збирання відходів.

Станом на 19 жовтня 2020 року нові підземні сміттєві контейнери не встановлювались в Івано-Франківську. Наразі функціонує лише 1 підземний контейнерний майданчик.