Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Заступник Керівника Офісу Президента України

Тимошенко запевнив, що у 2020 році відремонтують відрізок траси Київ – Харків, який проходить через Полтаву

24 липня 2020 року заступник Керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко запевнив, що у 2020 році відремонтують відрізок траси Київ – Харків, який проходить через Полтаву. «Цього року буде закінчено славнозвісний відрізок траси Київ – Харків, який проходить через Полтаву», – заявив Тимошенко (відео 1:00).
Виконано
Сказано 24 липня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/I3YjWxhXD3k?t=61
  • https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-poryadku-ta-um-687
  • https://www.youtube.com/watch?v=RSBAzUk8GjM
  • https://ukravtodor.gov.ua/press/news/uspishno_zavershyly_10-richnyi_proiekt_zi_svitovym_bankom_na_dorozi_z_kyieva_do_poltavy.html

Результат

Нагадаємо, що Кирило Тимошенко з червня 2020 року ще й керівник Координаційної ради з реалізації програми «Велике будівництво».

На початку серпня 2020 року уряд затвердив порядок та умови надання субвенції з державного бюджету обласному бюджету Полтавської області на поточний середній ремонт автомобільної дороги М-03 Київ – Харків – Довжанський по вул. Київське шосе і вул. Харківське шосе в межах м. Полтава (окремими ділянками).

Вже наприкінці вересня 2020 року голова Полтавської ОДА та директор Агентства місцевих доріг Полтавської області, безпосередньо на місці, прозвітували про завершення ремонту траси Київ – Харків в межах міста Полтави. Обіцянці присвоєно статус «виконано».

Окрім того, 20 листопада відкрили рух транспорту на 80 кілометрах автошляху М-03 Київ – Харків – Довжанський у Полтавській області.