Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Федорів обіцяє облаштувати 16 кімнат відпочинку у медичних закладах області

21 липня 2020 року голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів пообіцяв облаштувати 16 кімнат відпочинку у медичних закладах області. "За ініціативи "Молодої Просвіти Прикарпаття" в області буде створено 16 кімнат для відпочинку працівників медичних закладів. Вони будуть облаштовані у тих лікарнях, де є найбільше хворих на коронавірус", - підкреслив керівник Прикарпаття. У рамках проєкту кімнати відпочинку будуть створені у медичних закладах Івано-Франківська, Калуша, Долини, Рожнятова, Яремча, Надвірної та Коломиї. Також зони відпочинку облаштують на станціях і підстанціях швидкої медичної допомоги у Галичі, Тлумачі, Тисмениці, Городенці, Снятині, Перегінську, Івано-Франківську.
Архів
Сказано 21 липня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2711576392411006&id=1453991808169477
  • https://galka.if.ua/na-frankivskikh-pidstanciyakh-shvidkoi/

Результат

Станом на 27 липня 2020 року кімнати відпочинку відкрито у двох медичних закладах Івано-Франківська: міській станції швидкої допомоги та на четвертій підстанції. Для облаштування однієї зони релаксу витратили 65 тисяч гривень. За ці гроші закупили необхідні для комфортного перепочинку речі: меблі, холодильник, мікрохвильову, телевізор, кавомашину, кварцову лампу.

Проте, цей проєкт реалізується громадською організацією “Молода Просвіта Прикарпаття” за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) відповідно до проєкту “Здорові медики – здорова громада”.

Оскільки обласна державна адміністрація не може впливати на виконання цієї обіцянки, то публікацію перенесено в архів.