Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Степанов пообіцяв до березня 2021 року завершити будівництво молекулярно-генетичної лабораторії для Інституту раку

3 червня 2020 року міністр охорони здоров'я України Максим Степанов пообіцяв до березня 2021 року завершити будівництво молекулярно-генетичної лабораторії для Інституту раку. «Будемо намагатися до кінця року. Але крайні терміни будівництва, введення в експлуатацію, січень-лютий наступного року», – заявив Степанов (відео 15:16). «В нас чіткий графік реалізації, і ми плануємо завершити лабораторію у січні-лютому 2021 року», – заявляв міністр вже в серпні 2020 року.
Не виконано
Сказано 3 червня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/rFkqOV6tSf0?t=916
  • https://www.kmu.gov.ua/news/maksim-stepanov-na-pochatku-2021-roku-v-instituti-raku-pobuduyut-laboratoriyu-molekulyarno-genetichnoyi-diagnostiki-ta-eksperimentalnoyi-onkologiyi
  • https://pechersk.kyivcity.gov.ua/news/24204.html
  • https://youtu.be/4gb3_0Ww9hw?t=403

Результат

22 лютого 2021 року заступниця міністра охорони здоров’я України Світлана Шаталова повідомила про початок робіт на будівельному майданчику лабораторії молекулярно-генетичної діагностики для Інституту раку: «Як ми пам’ятаємо з минулого року були виконані всі необхідні умови, підготовлені всі пакети документів, тож дійсно дуже гарна новина, те що будівельники вийшли на майданчик» (відео 6:43).

До березня 2021 року завершити будівництво молекулярно-генетичної лабораторії для Інституту раку не вдалося, тому обіцянці присвоєно статус «не виконано».