Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Криклій запевнив, що до кінця 2020 року весь муніципальний транспорт Києва та інших міст буде підключений до електронного сервісу купівлі квитків

В інтерв'ю опублікованому 28 серпня 2020 року міністр інфраструктури України Владислав Криклій заявив, що до кінця 2020 року весь муніципальний транспорт Києва та інших міст буде підключений до електронного сервісу купівлі квитків.
Не виконано
Сказано 28 серпня 2020 р.

Джерело

  • https://www.unn.com.ua/uk/publication/1888414-rik-na-posadi-ministra-krikliy-rozpoviv-pro-novogo-ochilnika-uz-vartist-zaliznichnikh-kvitkiv-dolyu-portiv-vokzaliv-y-aeroportiv
  • https://t.me/vladyslavkryklii/236
  • https://about.smartticket.gov.ua/
  • https://smartticket.gov.ua/

Результат

Враховуючи те, що станом на кінець 2020 року на електронному порталі "SmartTicket" квиток на весь муніципальний транспорт Києва та інших міст недоступний, обіцянка отримала статус "не виконано".

22 вересня 2020 року на порталі "SmartTicket" відбувся запуск можливості придбання єдиного електронного квитка для проїзду в потязі та метро у місті Київ. Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій у своєму телеграм-каналі.

Станом на кінець 2020 року на електронному порталі "SmartTicket" можна замовити електронний квиток на проїзд в потязі або літаку та лише в метро у місті Київ.