Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Івано-Франківська

Марцінків обіцяє підняти питання щодо зміни графіку вивозу сміття

30 липня 2020 року міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, відреагувавши на скарги містян щодо занадто гамірного вивозу сміття вночі, пообіцяв підняти питання з надавачами даних послуг щодо зміни графіку вивозу. "До речі по цьому питанню. Ми будемо як раз слухати питання про вивіз сміття. Я це питання підніму у вівторок. Дивіться пряму трансляцію. Як раз буду запитувати, чому вони не можуть змінити графік сміття", - запевнив очільник міста (відео 18:00-18:17).
Виконано
Сказано 30 липня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/vezha.org/videos/284466516170608/
  • https://www.facebook.com/ruslan.martsinkiv/videos/918115202028261/

Результат

4 серпня 2020 року під час оперативної наради міський голова Руслан Марцінків підняв питання щодо зміни графіку вивозу сміття з території будинку, мешканці якого скаржились на гучний вивіз сміття посеред ночі. Зокрема, очільник міста доручив директорці ПрАТ "Автотранспортне підприємство" Ірині Ружицькій опрацювати питання зміщення графіку вивозу побутових відходів на час більш комфортний для мешканців будинку.

"Жаліються на вас. У першій ночі забираєте сміття. Ну, можете забирати о 10 годині? Бо там жінка дуже хвора і жаліються. Подумайте, може стовпчики вбити, щоб там не паркувались і ви могли заїхати. Опрацюйте зі Смушаком це питання. Може щось набити, щоб залишити тільки проїзд і не можна було паркуватись? Це не таке страшне місце, треба подумати нам спільно, тому давай опрацюйте", - сказав Руслан Марцінків (відео 11:40-12:59).

Оскільки Руслан Марцінків, як і обіцяв, підняв питання щодо зміни графіку вивозу сміття відповідно до скарги містянина та дав відповідне доручення, аби змінити час вивозу побутових відходів, то обіцянка отримує статус "виконано".