Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров запевнив, що не буде допомогати партії "Слуга народу" з діджітал-кампанією під час проведення місцевих виборів

5 червня 2020 року віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров заявив, що не буде допомогати партії "Слуга народу" з діджітал-кампанією під час проведення місцевих виборів.
Виконано
Сказано 5 червня 2020 р.

Джерело

  • https://lb.ua/news/2020/06/05/459217_mihaylo_fedorov_duzhe_bagato_lyudey.html
  • Лист Міністерства інфраструктури України від 15 грудня 2020 року

Результат

Враховуючи те, що прес-служба Михайла Федорова та міністерство не підтвердили факт допомоги для партії "Слуга народу" з діджітал-кампанією під час проведення місцевих виборів, обіцянка отримала статус "виконано".

Відповідно до інформації прес-служби від 3 грудня 2020 року, обіцянка віце-прем'єр-міністра - міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова щодо надання допомоги партії "Слуга народу" з діджітал-кампанією під час проведення місцевих виборів є виконаною, оскільки посадовець не здійснював відповідної допомоги.

З метою перевірки вищезазначеної інформації редакція аналітичного порталу "Слово і діло" 9 грудня 2020 року направила запит до Мінцифри з метою підтвердження факту того, що віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров не допомагав партії "Слуга народу" з діджітал-кампанією під час проведення місцевих виборів. Відповідно до листа Міністерства цифрової трансформації України від 15 грудня 2020 року, інформація щодо допомоги віце-прем'єр-міністра - міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова партії "Слуга народу" з діджітал-кампанією під час проведення місцевих виборів у Мінцифри відсутня.

Редакція аналітичного порталу не сумнівається у правдивості інформації прес-служби Михайла Федорова та Мінцифри, але окрім інформації відповідних відомств, очікує від політичної партії "Слуга народу" документального підтвердження у відповідь на запит.