Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України

Федоров у програмі уряду обіцяє забезпечити механізм електронного голосування під час формування складу громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Віце-прем'єр-міністр України – Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у програмі уряду обіцяє забезпечити механізм електронного голосування під час формування складу громадських рад при центральних і місцевих органах виконавчої влади.
У процесі
Сказано 12 червня 2020 р.
Контроль виконання через 5 мiсяцiв.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • https://www.kmu.gov.ua/news/vzayemodiya-na-starti-uryad-razom-z-partnerami-stvoryuye-yedinu-onlajn-platformu-dlya-vzayemodiyi-organiv-vladi-ta-institutiv-gromadyanskogo-suspilstva
  • Лист Міністерства цифрової трансформації України від 29 грудня 2020 року
  • Лист Міністерства цифрової трансформації України від 12 жовтня 2021 року

Результат

7 серпня 2020 року представники уряду, громадськості, міжнародних організацій долучилися до експертного обговорення технічних вимог до Єдиної онлайн-платформи для взаємодії органів влади та інститутів громадянського суспільства "ВзаємоДія". Учасники заходу активно обговорювали технічні вимоги до онлайн-платформи "ВзаємоДія".

Відповідно до інформації листа Мінцифри від 29 грудня 2020 року, станом на поточну дату триває розробка модулів для онлайн-платформи "ВзаємоДія" (модуль голосування для громадських рад).