Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Степанов у програмі уряду обіцяє забезпечити кризову комунікацію з населенням щодо дотримання карантинних заходів та подолання епідемії

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов у програмі уряду обіцяє забезпечити кризову комунікацію з населенням щодо дотримання карантинних заходів та подолання епідемії.
Виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • https://www.facebook.com/moz.ukr/videos
  • https://www.youtube.com/channel/UC-kYPlo9h8F2--Xyesbh-8w/videos
  • https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov
  • https://moz.gov.ua/article/news/diznajsja-pro-svoju-supersilu-informacijna-kampanija-dlja-ditej-schodo-koronavirusu
  • https://covid19.gov.ua/

Результат

Протягом 6 місяців карантинних обмежень, як «жорстких», так і адаптивних, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, уряд напрацював та використовував/використовує (!) механізм кризової комунікації з населенням щодо дотримання карантинних заходів та подолання епідемії.

Механізм кризової комунікації включає: щоденні інформаційні брифінги профільного міністра та заступників, що містять статистичну, аналітичну, роз'яснювальну інформацію щодо епідемічної ситуації, дотримання карантинних заходів; інформаційний супровід цих же даних в соцмережах та на офіційних сайтах МОЗ, центральних та місцевих органів влади, в ЗМІ; рекомендації та настанови для закладів освіти та інших установ; окрема роз'яснювальна діяльність лікарів та медичних установ; інформаційні кампанії для дітей.

Враховуючи цю інформацію, обіцянку, яка входить у розділ програми «Організація протиепідемічних заходів», можна вважати «виконаною».