Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр юстиції України

Малюська у програмі уряду обіцяє створити законодавство про нормативно-правові акти

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Міністр юстиції України Денис Малюська у програмі уряду обіцяє створити законодавство про нормативно-правові акти.
У процесі
Сказано 12 червня 2020 р.
Контроль виконання через 5 мiсяцiв.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • Лист Міністерства юстиції України від 18 березня 2021 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства юстиції України від 18 березня 2021 року, наказом Мін'юсту від 25 листопада 2019 року № 3630/5 утворена робоча група з розробки проєкту закону про нормативно-правові акти. До її складу увійшли провідні науковці, фахівці у сфері теорії держави і права, представники органів державної влади, громадськості, а також структурні підрозділи Міністерства юстиції України.

Напрацьований законопроєкт "Про нормативно-правові акти" у період з 5 по 20 листопада 2020 року виносився на громадське обговорення.

2 лютого 2021 року вищезазначений проєкт Закону було надіслано для розгляду та надання зауважень та пропозицій міністерствам України, Уповноваженому ВРУ з прав людини, Верховному Суду України, Секретаріату Кабміну.

Станом на поточну дату триває робота з доопрацювання проєкту Закону України "Про нормативно-правові акти" з урахуванням наданих зауважень та пропозицій.