Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Тернопільської обласної державної адміністрації

Труш пообіцяв завершити будівництво водної арени у 2020 році

2 липня 2020 року голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш пообіцяв завершити будівництво водної арени до вересня 2020 року. "Ми зараз знаходимося на одному з об'єктів, це є водна арена, яка в цьому році буде закінчена. І ми вже у вересні місяці плануємо тут провести чемпіонат світу з греблі серед ветеранів", - повідомив Володимир Труш.
Не виконано
Сказано 2 липня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/watch/live/?v=588677675389013&ref=watch_permalink
  • http://nova.te.ua/statti/volodymyr-zelenskyj-na-ternopilli-vidkryv-vodnu-arenu-testuvav-remonty-dorig-i-vzyav-uchast-u-predstavlenni-strategiyi-rozvytku/
  • Лист Тернопільської ОДА від 24 грудня 2020 року

Результат

18 вересня 2020 року відбулось відкриття першої черги об'єкта "водна арена "Тернопіль". Наразі завершено першу чергу. Планується будівництво обвідного каналу, яке повністю завершить цей об'єкт. Зробити його прагнуть вже наступного 2021 року.

24 грудня 2020 року Тернопільська облдержадміністрація повідомила, що цьогоріч було введено в експлуатацію лише першу чергу водної арени "Тернопіль". Проте, Володимир Труш не уточнював в обіцянці, що планується завершення лише першої черги й зазначив, що завершить будівництво об'єкта у 2020 році - це дозволяє стверджувати що мова йшла саме про завершення будівництво усього комплексу, а не лише якоїсь його частини. Отже, обіцянка отримує статус "не виконано".