Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Аваков у програмі уряду обіцяє запровадити систему електронного бронювання черги перед пунктами пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення з країнами ЄС

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков у програмі уряду обіцяє запровадити систему електронного бронювання черги перед пунктами пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення з країнами ЄС.
Не виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • Лист ДПСУ
  • План діяльності уряду на 2021 рік

Результат

В середині липня 2021 року Арсен Аваков написав заяву на звільнення, яку підтримала Рада.

На цей момент уряд не ухвалював проєкт постанови «Питання реалізації пілотного проекту організації управління чергами автотранспорту перед міжнародними автомобільними пунктами пропуску «Електронна черга перетину кордону», який було розроблено в Закарпатській ОДА та доповнено зауваженнями та пропозиціями від Держприкордонслужби. План діяльності уряду на 2021 рік передбачає, що запровадження механізму формування електронної черги в одному пункті пропуску через державний кордон для автомобільного сполучення має відбутися в грудні 2021 року.

Враховуючи наведену інформацію, обіцянці присвоєно статус «не виконано».