Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бессараб у програмі уряду обіцяє створити єдині центри надання послуг ветеранам

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Міністр у справах ветеранів України Сергій Бессараб у програмі уряду обіцяє створити єдині центри надання послуг ветеранам у форматі поєднання ком’юніті центру та територіальних органів Мінветеранів.
Не виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • Лист Міністерства у справах ветеранів України від 19 січня 2021 року
  • Запит редакції

Результат

Враховуючи те, що станом на середину грудня 2020 року створення єдиних центрів надання послуг ветеранам у форматі поєднання ком’юніті центру та територіальних органів Мінветеранів не відбулось, а 16 грудня 2020 року міністр Сергій Бессараб був відправлений у відставку, обіцянка отримала статус "не виконано".

Відповідно до листа Міністерства у справах ветеранів України від 19 січня 2021 року, одним із пріоритетних завдань Мінветеранів визначено створення єдиних центрів надання послуг ветеранам у форматі поєднання ком'юніті центру та територіальних органів, що відноситься до пріоритету "Реінтеграція в суспільство".

Виконання зазначеного завдання відноситься до довгострокових пріоритетів діяльності уряду, а саме 2020-2025 роки. Станом на поточну дату Мінветеранів активно працює над виконанням вищезазначеного завдання.

У листі не повідомили про створення таких центрів.