Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр оборони України

Резніков у програмі уряду обіцяє запровадити систему міжрегіонального соціального партнерства

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков у програмі уряду обіцяє запровадити систему міжрегіонального соціального партнерства.
Не виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • Лист Мінреінтеграції від 10 березня
  • https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-zatverdzhennya-strategiyi-ekonom-a1078r

Результат

На початку листопада 2021 року Резніков написав заяву на звільнення.

З листа Мінреінтеграції стало відомо, що це завдання є довгостроковим проєктом та передбачає створення системи міжрегіонального соціального партнерства і має на меті налагодження співпраці представників органів місцевого самоврядування і влади зі східного та західного регіонів країни для розробки і реалізації нових можливостей міжрегіонального співробітництва. Зазначене завдання знаходиться на внутрішньому опрацюванні в Мінреінтеграції.

Враховуючи те, що Резніков написав заяву на звільнення так і не реалізувавши це довгострокове завдання, обіцянці присвоєно статус «не виконано».

Крім того, у Стратегії економічного розвитку Донецької та Луганської областей на період до 2030 року від 18 серпня 2021 року (№ 1078-р) визначено, що незважаючи на роботу органів влади та міжнародних партнерів з розбудови міжрегіонального діалогу, насторожене ставлення до населення Донецької та Луганської областей досі є суттєвою перепоною в розвитку регіону.