Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міністр оборони України

Резніков у програмі уряду обіцяє забезпечити цифрову трансформацію адміністративних послуг для громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях

12 червня 2020 року прем'єр-міністр України вніс до Ради програму діяльності уряду. Віце-прем'єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков у програмі уряду обіцяє забезпечити цифрову трансформацію адміністративних послуг для громадян України, які проживають на тимчасово окупованих територіях Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та окремих районів Луганської та Донецької областей.
Не виконано
Сказано 12 червня 2020 р.

Джерело

  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=68573
  • https://minre.gov.ua/news/minreintegraciyi-planuye-perevesty-usi-derzhavni-poslugy-dlya-meshkanciv-tot-v-onlayn-format-do
  • https://www.slovoidilo.ua/promise/89086.html

Результат

На початку листопада 2021 року Резніков написав заяву на звільнення.

Деякі послуги для ВПО вже вдалося оцифрувати. Наприклад, у лютому 2021 року уряд схвалив постанову «Про внесення змін до Порядку надання комплексної послуги «єМалятко». Мешканці тимчасово окупованих територій зможуть у дистанційному режимі через портал «Дія» надавати дані про народження дитини, а органи державної реєстрації актів цивільного стану отримають можливість вносити цю інформацію до державних реєстрів, аби уникнути ризику подальшого безгромадянства дитини. 17 травня 2021 року у Мінреінтеграції повідомили, що послуга «єМалятко» для мешканців ТОТ доступна на порталі «Дія».

Нагадаємо, на початку березня 2021 року повідомлялося, що Мінреінтеграції планує перевести усі державні послуги для мешканців ТОТ в онлайн-формат до 2023 року. Резніков йде з посади не забезпечивши це, тому обіцянці присвоєно статус «не виконано».