Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Рабінович пообіцяв, що представники фракції будуть зривати засідання комітету в якому головує Галина Третьякова

29 червня 2020 року народний депутат України Вадим Рабінович пообіцяв, що представники фракції будуть зривати засідання комітету в якому головує Галина Третьякова. "Ну можу сказати безумовно одне. Безумовно Не будемо спілкуватися і працювати і будемо зривати все що можна, засідання її комітету", - запевнив Рабінович (1:18). Відзначимо, що представницею від ОПЗЖ в комітеті з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів є Наталія Королевська, на яку і покладає таку місію Рабинович.
Не виконано
Сказано 29 червня 2020 р.

Джерело

  • https://youtu.be/4bt_3QqjonQ?t=78
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_komity_list?pidid=3021
  • https://www.youtube.com/watch?v=bWsHJoZfz98&t=2721s

Результат

4 серпня 2020 року Галина Третьякова підбила підсумки роботи комітету за рік, та розповіла про плани роботи на майбутній рік. Зауважимо, що представники ОПЗЖ не були присутні, та не намагалися зривати пресконференцію. Оскільки Рабінович, обіцяв зривати все що можна, що стосується комітету соціальної політики, та діяльності Третьякової, але ніяк не підкріпив свої слова діями, обіцянка отримує статус "не виконано".