Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань інтеграції України з Європейським Союзом

Порошенко пообіцяв, що фракція "ЄС" на погоджувальній раді підніме питання про фінансування відновлення сполучення між селами на Прикарпатті

28 червня 2020 року народний депутат України Петро Порошенко пообіцяв, що фракція "Європейська солідарність" на засіданні погоджувальної ради підніме питання про виділення коштів на відновлення сполучення між селами на Прикарпатті. Порошенко: "Ми зараз підемо подивимося і у вівторок, післязавтра на засіданні погоджувальної ради парламенту ми поставимо питання про негайне виділення коштів і зусиль для того, щоб відновити сполучення з Чорним Потоком і з усіма селами, які сьогодні блоковані на Прикарпатті". (відео 4:57 - 5:22)
Виконано
Сказано 28 червня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=HYmnPukY2jA
  • https://www.youtube.com/watch?v=wiK7usPmB_A

Результат

30 червня 2020 року під час погоджувальної ради народний депутат України Петро Порошенко все-таки підняв питання щодо фінансування та відновлення сполучення між селами на Прикарпатті. Обіцянка отримує статус "Виконано". Порошенко: "Я наголошую, що протягом 24 годин люди повинні отримати фінансову компенсацію. Протягом 24 годин ті люди, які опинилися точно без даху над головою будівлі яких було зруйновано, були мати, де жити...Сьогодні ми маємо заслухати Прем'єр-міністра, сьогодні внести пропозицію щодо внесення змін до бюджету...Наголошую на тому, що продовження нашої програми дорожнього будівництва, яка сьогодні називається "велике будівництво" лише підсвічене відосиками. маємо всю техніку, яка зараз там є: рейдери, самосвали, вантажні автомобілі, екскаватори — перекинути на Прикарпаття. В нас люди зараз відрізані від зовнішнього світу і не знають, коли прибудуть. Сипучі, будівельні матеріали мають бути там вже завтра. І я прошу парламент підтримати цю ініціативу. Негайно організувати або виступ, або зустріч з урядовцями для того, щоб ми повністю реалізували цю позицію". (відео 2:26 - 4:29)