Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал обіцяє завершити реконструкцію сходів до літака у парку Національного відродження до серпня 2020 року

19 червня 2020 року міський голова Тернополя Сергій Надал пообіцяв завершити реконструкцію сходів до літака у парку Національного відродження до серпня 2020 року. "Якщо говорити про парк Національного відродження. Там активно тривають роботи з реконструкції сходів, які йдуть від літака вниз до парку. Сходи вже були в такому поганому стані та незручними для громадян. Наразі йде реконструкція сходів, по суті це будівництво нових сходів. Наразі площа цих сходів 500 квадратних метрів. Ми плануємо до серпня місяця ці роботи вже завершити", - зазначив міський голова (відео 22:20-23:40).
Не виконано
Сказано 19 червня 2020 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/watch/live/?v=264868131270021&ref=watch_permalink
  • https://te.20minut.ua/Podii/vstanovlyuyut-poruchni-ta-montuyut-pandus-chi-vstignut-vidremontuvati--11104957.html#page_comments

Результат

Станом на 1 серпня 2020 року тривають роботи з реконструкції сходів до літака у парку Національного відродження. Наразі старі сходи вже демонтували, встановили підпірні стінки, виконали заливку бетоном, встановили опори для поручнів та лише почали облаштовувати самі сходи з пандусом і встановлювати металеві поручні. За словами робітників завершити роботи планують до вересня.

Оскільки роботи з реконструкції сходів до літака не було завершено до серпня 2020 року, як те обіцяв Сергій Надал, то обіцянка отримує статус "не виконано".