Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Позафракційний
  • Заступник голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Лерос пообіцяв опублікувати відповідь на запит стосовно вмісту коробок, які були доставлені до Офісу Президента

9 червня 2020 року народний депутат України Гео Лерос пообіцяв опублікувати відповідь на свій запит стосовно вмісту коробок, які були доставлені до Офісу Президента. "Тримаємо це питання на контролі і чекаємо відповідь, яку я обов'язково опублікую на своїй сторінці в ФБ", – зауважив Лерос.
Не виконано
Сказано 9 червня 2020 р.

Джерело

  • https://censor.net.ua/resonance/3200734/geo_leros_ermak_vel_peregovory_s_predstavitelyami_fraktsiyi_dadut_li_oni_golosa_za_snyatie_razumkova?fbclid=IwAR143Pe9yjja5sDQsaqGH3ntVlz9zA7hcLzVfJgGKC9XbWiCpv4vkaNqQNI
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=10&kod8011=21186
  • https://rozmova.wordpress.com/2020/07/18/heo-leros-2/

Результат

Станом на 29 вересня 2020 року Гео Лерос не відправляв запиту щодо стосовно вмісту коробок, які були доставлені до Офісу Президента (про це свідчать дані на сторінці депутата на сайті ВРУ).

9 липня 2020 року в одному з інтерв'ю Гео Лерос заявив: "Я направив депутатський запит з проханням дати пояснення, що в цих коробках. Ніхто не відповів". Далі депутат уточнив: "Вони відповіли, що це таємниця".

Моніторинг сторінки депутата у Facebook (з 29 вересня 2020 року по 4 червня) показав, що Гео Лерос не публікував отриманої відповіді щодо вмісту коробок.

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки, по-перше, не було направлено запиту, по-друге, депутат так і не опублікував отриманої офіційної відповіді на своїй сторінці у Facebook.