Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Герасимов пообіцяв ініціювати створення ТСК щодо нераціонального використання коштів виділених на боротьбу з коронавірусом

2 червня 2020 року народний депутат України Артур Герасимов заявив, що фракція "Європейська солідарність" буде ініціювати створення Тимчасової Слідчої Комісії відносно фактів неналежного використання коштів, які були виділені Парламентом на протидію епідемії коронавірусу. Герасимов: "І також ми будемо ініціювати створення Тимчасової Слідчої Комісії відносно фактів неналежного використання коштів, які були виділені Парламентом на протидію епідемії коронавірусу, а також вивчення ситуації з тестами" (відео 0:48-1:08).
Не виконано
Сказано 2 червня 2020 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=QVM0exFUwkY
  • https://www.youtube.com/watch?v=lg6USXAMT2o
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=17985&SKL=10

Результат

Обіцянка отримує статус "не виконано", оскільки станом на 9 листопада 2020 року законодавчих ініціатив, які б передбачали створення ТСК щодо нераціонального використання коштів виділених на боротьбу з коронавірусом від народного депутата не з'явилося. Також від інших представників фракції "Європейська солідарність" подібних ініціатив щодо створення ТСК не було.

Співголова фракції "Європейська солідарність" заявив журналістам, що створення даної Тимчасової слідчої комісії є завданням всього парламенту. Герасимов: "І ще одне завдання парламенту посилити контроль за діями не компетентної, дилетантської та схильної до корупції виконавчої влади. І створити тимчасову слідчу комісію із розслідування витрат із спеціального антикоронавірусного фонду".